Νεα Μακρη Φωτια - Mdlas57hpmt53m / Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Gzoisnmjl938dm
Gzoisnmjl938dm from www.tanea.gr
Δείτε live εικόνα από τη φωτιά στη νέα μάκρη. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Δείτε live εικόνα από τη φωτιά στη νέα μάκρη.

Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Δείτε live εικόνα από τη φωτιά στη νέα μάκρη. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Δείτε live εικόνα από τη φωτιά στη νέα μάκρη. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε .

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Ojbp0pwgkwvobm
Ojbp0pwgkwvobm from www.enikos.gr
— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Δείτε live εικόνα από τη φωτιά στη νέα μάκρη. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Δείτε live εικόνα από τη φωτιά στη νέα μάκρη. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Δείτε live εικόνα από τη φωτιά στη νέα μάκρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής.

Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Hpho6xpqsz0khm
Hpho6xpqsz0khm from s.tvopen.gr
Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Δείτε live εικόνα από τη φωτιά στη νέα μάκρη. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, .

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε .

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Δείτε live εικόνα από τη φωτιά στη νέα μάκρη. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .

Νεα Μακρη Φωτια - Mdlas57hpmt53m / Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .